Halvårsrapport för bloggen

Då var det dags för en halvårsrapport. Jag har analyserat cirka 15 bolag. Bolagen har presterat både högt och lågt och jag kommer skriva mer om det i texten. Mitt mål är att publicera minst två analyser i månaden. Något som hittills fungerat bra. Under sommaren så blir det dock lite färre. Jag går igenom bolag som jag själv tycker är intressanta men har du ett specifikt bolag som du tycker att jag borde kika på så släng i väg ett mejl på Twitter eller via min hemsida. Jag avslutar alltid mina analyser med att skriva om jag själv äger aktier i bolaget eller inte. Låt oss nu titta lite närmare på hur bolagen som jag analyserat har presterat.

Vi börjar med de tre sämsta:

Neodynamics 

Kurs då 4,05

Kurs nu 2,15

värdet har minskat med cirka 47%

Lohilo food 

Kurs då 43

Kurs nu 29,50

Värdet har minskat med cirka 32%

Fractail 

Kurs då 59

Kurs nu 45

Värdet har minskat med cirka 23%

Vidare till de tre bolagen som presterat bäst:

Swedencare 

Kurs då 68

Kurs nu 119

värdet ökat med cirka 72.%

Oscar properties 

Kurs då 0,22

Kurs nu 0,35

värdet ökat cirka 59.%

Sbb (Samhällsbyggnadsbolaget)

Kurs då 27

Kurs nu 38

värdet ökat cirka 40%

Av alla bolag som jag nu staplat upp så äger jag enbart aktier i SBB. Jag var nära på att köpa aktier i Swedencare men avvakta då jag tyckte att aktien var för dyr. Ett klassiskt misstag och det är bara att gratulera alla som varit med på resan Av mina 15 bolag som jag analyserat så har 8 presterad bra och 7 mindre bra. Jag är nöjd men räknar med att hitta ännu fler guldkorn i framtiden.  Jag vill även passa på att önska alla en riktigt trevlig sommar! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: